La data de 13 iunie, au fost continuate cercetările privind pe un bărbat din orașul Dolhasca, care a fost găsit căzut în șanț. Cu această ocazie, în urma activităților investigative și de cercetare penală desfășurate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul a fost victima unei agresiuni, comise în noaptea de 11 spre 12 iunie, autori fiind doi localnici de 19 și de 17 ani.

Având în vedere probatoriul administrat, precum și faptul că actele de violență exercitate asupra victimei i-au produs acesteia leziuni grave care i-au pus viața în primejdie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de tânărul de 19 ani, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor calificat și reținerea acestuia pe o durată de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. În data de 14 iunie, urmează ca inculpatul să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Față de învinuitul minor s-a reținut săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă de omor calificat, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.