Joi dimineaţă, la ora 08.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un bărbat de 77 de ani, din localitate, despre faptul că în perioada 6-8 mai, persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul proprietate personală, un aparat GPS.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, au fost identificați autorii furtului ca fiind doi bărbaţi de 25 și 23 de ani, ambii din localitate, care au vândut GPS-ul sustras și o bormașină, către o terță persoană.

Din cercetări, făptuitorii au recunoscut că pe 6 mai, au escaladat gardul locuinței părții vătămate și au pătruns în garaj, iar din autovehiculul neasigurat, au sustras un GPS, pe care l-au vândut cu 90 de lei.

În legătură cu bormașina pe care au vândut-o, cei doi au recunoscut că au sustras-o, în aceeași zi, din lada autoutilitarei aparţinând unui localnic de 40 de ani, care se afla parcată pe str. Mălinilor, din municipiul Vatra Dornei.

Valoarea totală a bunurilor sustrase este de 1.050 de lei, care au fost recuperate și predate părților vătămate.

Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca vineri, 09 mai, să fie prezentați Parchetului și ulterior instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cei în cauză au fost încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.