Joi, 4 iulie, în jurul orei 17.30, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată de un tânăr de 23 de ani din comuna Ciprian Porumbescu despre faptul că, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza municipiului C-lung Moldovenesc.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că,  la 4 iulie 2019, în jurul orei 15.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza localității Prisaca Dornei, tânărul de 23 de ani a oprit și a luat la ocazie o tânără de 18 ani din municipiul C-lung Moldovenesc, împreună cu care s-a deplasat pe strada Pinului din localitate, unde, la solicitarea acesteia, i-a încredințat autoturismul pentru a-l conduce, deși în prealabil tânăra i-a comunicat faptul că nu deține permis de conducere. 

 Astfel, ajunși la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu, tânăra nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și  a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.   

 Cei doi tineri au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, niciunul dintre cei doi tineri nu deține permis de conducere.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.