Înflăcărați de dragostea pentru țară, câțiva tineri ATOS s-au urcat pe biciclete și-au călătorit prin Suceava dragă, îmbrăcați în Tricolorul nostru, transmițând un mesaj din tot sufletul lor: „Mândri că suntem români!”.
După ce au asistat la extrem de scurta manifestare de Ziua Națională, din Piața Steagurilor, tinerii s-au oprit la Statuia Monument a vrednicului înaintaș Iancu Flondor. Apoi, au pus roțile în mișcare prin zăpadă și au mers la Universitatea „Ștefan cel Mare”, Colegiul Național „Petru Rareș”, Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”, Biserica „Sfântul Dumitru”, Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”, Cetatea de Scaun și la Monumentul Eroilor din Cimitirul Pacea.
„Avem o țară frumoasă, o credință dreaptă, îl iubim pe Dumnezeu, vorbim o limbă dulce și armonioasă.
Înaintașii noștri vrednici, eroii și martirii neamului, au pus, mai presus decât viața lor, dragostea de țară și de Dumnezeu. Cinste eroilor noștri! Astăzi, s-arătăm că suntem uniți și puternici!
Apreciem munca medicilor în spitale, a dascălilor din școli, a forțelor de ordine care apără liniștea și pacea, a slujitorilor Sfintelor Altare care se roagă mult lui Dumnezeu și a tuturor oamenilor onești și cuminți care iubesc cu adevărat România!
La mulți ani, România!
La mulți ani, dragi români!”, au transmis tinerii ATOS.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.