TNL Suceava a organizat sâmbătă, 22 august 2020, la sediul central al Partidului Național Liberal Suceava un curs de pregătire pentru tinerii liberali suceveni. 

Cursul a avut ca temă principală atragerea fondurilor europene nerambursabile de către tinerii antreprenori 2020  și a fost susținut de către Ramona Blaga, un renumit trainer național și internațional cu deosebite rezultate în realizarea proiectelor private și publice mari pe fonduri europene.

La eveniment au luat parte personalități politice locale ale PNL și anume deputatul Ioan Balan, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, și președintele CJ Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care, spre bucuria tinerilor liberali, au susținut discursuri sau interpelări motivaționale și de susținere pentru cei care doresc să devină antreprenori și să susțină astfel economia locală și crearea de noi locuri de muncă.

„În cadrul acestui proiect liberalii suceveni au aflat care sunt principalii pași pentru finanțarea unui IMM creat prin fonduri europene, dar și despre condițiile legislative actuale de creare, dezvoltare și control al noilor afaceri de către statul român”, a declarat președintele TNL Suceava, Alexandru Salup.

Acesta a adăugat că un alt subiect dezbătut a fost crearea proiectului de finanțare conform cerințelor UE legate de evoluția sau rentabilitatea afcerilor pe perioada de expertiză și control al proiectului, numărul de locuri de muncă realizate și impactul social-economic în zona de implementare a proiectului.

Acest curs face parte din cadrul proiectului de promovare și dezvoltare a Bucovinei demarate de TNL Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.