Știind că România are o mare nevoie de sânge, iar pe timpul pandemiei numărul donatorilor a scăzut mult, tineretul național liberal a inițiat proiectul „#TNLdonează #TNLsalvează”.

La invitația președintelui TNL Suceava, Alexandru Salup, tinerii liberali s-au mobilizat și au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a se alătura proiectului național de donare de sânge.

Alexandru Salup a subliniat că, în această perioadă grea în care pandemia a pus stăpânire pe mapamond, unul dintre cele mai importante lucruri este să fii empatic și să te gândești și la cei din jurul tău, care, uneori pot rămâne în viață datorită ție.

„Să donezi sânge este un minim gest prin care arăți că îți pasă de cei din jur, mai ales acum când trebuie să fim mai aproape unii de alții. Prin acțiunea noastră încercăm să dăm un exemplu pozitiv pentru a-i motiva și pe alți tineri să ne urmeze exemplul. De altfel, vreau să le mulțumesc colegilor mei din organizațiile de tineret din județul Suceava pentru că au răspuns invitației mele într-un număr atât de mare. Vom continua aceste acțiuni de donare de sânge și în perioada următoare”, a declarat președintele TNL Suceava, Alexandru Salup.

Liderul tinerilor liberali suceveni a precizat că la această acțiune de donare de sânge au participat membri ai organizațiilor de tineret de pe raza județului Suceava.

Trebuie precizat că aceștia au păstrat toate măsurile sanitare impuse de pandemia de coronavirus, respectiv au purtat mască și au respectat distanța fizică.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.