Tinerii voluntari ATOS în acțiune au ajutat în lunile Noiembrie si Decembrie 13 familii nevoiașe din județul Suceava.
Aceștia le-au mulțumit oamenilor de bine cu inimă mare, care le-au fost alături și au sărit în ajutorul familii nevoiașe. 
Potrivit acestora, un aragaz și un computer au ajuns la o familie necăjită, cu 8 copii, din Capu Câmpului, în timp ce o familie de 4 orfani din Sfântu Ilie a fost ajutată cu o tabletă, alimente, haine, încălțăminte și jucării.
De asemenea, tinerii voluntari ortodocși au ajutat o familie necăjită de la Baia cu alimente și pături și o familie necăjită cu 7 copii, din Stulpicani, cu o tabletă, un computer, un televizor, alimente, haine, încălțăminte, o plapumă și pături, precum și cu jucarii.
Trei familii numeroase și necăjite din Capu Campului au fost ajutate cu alimente, haine, încălțăminte, pături, perne, lenjerie și detergent, iar o familie cu 4 copii orfani, din Stulpicani a fost ajutată cu alimente, încălțăminte, haine, lenjerii, covoare și jucării.
Totodată, două familii necăjite din Pătrăuți au fost ajutate cu alimente, iar o familie numeroasă necăjită din Slătioara  cu alimente, covoare, haine, încălțăminte și jucarii.
Tinerii voluntari din cadrul ATOS Suceava au trecut și pe la o familie cu 6 copii din cartierul Ițcani căreia i-a donat un  pat dublu mare, alimente și lemne, dar și pe la o familie din Molid a cărei bucătărie a fost afectată de un incendiu și pe care au ajutat-o cu var si amorsă.
„Felicităm pe tinerii noștri voluntari pentru implicare.Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!”, a transmis preotul Justinian Cojocaru, liderul tinerilor ortodocși suceveni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.