Tinerii voluntari ai Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), coordonați de preotul Justinian-Remus Cojocar, nu se opresc din a face fapte bune. Astfel, aceștia s-au aplecat asupra nevoilor oamenilor necăjiți, care, mai ales în timpul pandemiei de coronavirus, au foarte multe lipsuri și nevoi.

Solicitările de ajutor au primit un răspuns prompt de la tineri, care s-au mobilizat și, cu ajutorul oamenilor de bine, au sărit la nevoie și au ajutat o familie numeroasă, care locuiește zona Mirăuți din municipiul  Suceava. Tinerii le-au dus alimente, un frigider și un aragaz.

O altă familie ajutată de Asociația Tinerilor Ortodocși Suceveni este una cu 4 copii din satul  Ilișești. Acestor suflete necăjite le-au fost aduse alimente, un pat cu saltea și două geamuri noi.
Totodată, tinerii coordonați de preotul Justinian-Remus Cojocar au ajutat o familie cu 10 copii din zona Ițcani din municipiul Suceava. Acestora le-au dus alimente, haine, lenjerie, perne, un pat cu saltea, două fotolii și o canapea.
„Avem multe solicitări și cu greutate reușim să fim întotdeauna de ajutor.
Acum, urgent, avem două cazuri: o familie numeroasă din Frasin, căreia vrem să îi luăm o sobă cu plită pentru că nu au unde să facă mâncare, și o familie foarte necăjită din Baia, căreia vrem să îi refacem acoperișul, fiind deteriorat în prag de iarnă.
Orice ajutor e de folos! Doamne-ajută!”, au transmis tinerii ortodocși suceveni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.