Tradiționalul și cunoscutul bal al gospodarilor din comuna Poiana Stampei va avea loc anul acesta pe 10 februarie și își propune să aducă din nou pe scena Casei de Cultură „Elisei Todașcă” , nume sonore care să întrețină atmosfera la cea de-a XVIII a ediție a acestui eveniment.

Tinu Vereșezan și formația sa, precum și Laura Erhan, alături de formația în care activează sunt cei care promit cetățenilor comunei Poiana Stampei, dar și celor din alte județe, care vin în fiecare an la acest bal, o seară de neuitat, muzică de calitate și  distracție pe măsură.

Au trecut deja 18 ani de la prima ediție a acestui bal, iar în toți acești ani tot mai multe persoane au auzit de acest eveniment, astfel că astăzi, Balul Gospodarilor de la Poiana Stampei este un eveniment cunoscut și reprezintă, în același timp, și un mod de promovare a stațiunii de interes local.

„Balul din Poiana Stampei nu mai este de mult timp doar al gospodarilor de aici, ci și a multor gospodari din județele vecine care ne calcă pragul la fiecare ediție, dar și a turiștilor care ajung în perioada respectivă la noi. De la an la an încercăm să organizăm acest eveniment cu maxim profesionalism, tocmai ca cei care au auzit că în stațiunea turistică Poiana Stampei se întâmplă lucruri de calitate să se convingă de acest lucru când ajung aici. Firește că nici în acest an nu vor lipsi premiile și nici surprizele, așadar îi așteptăm alături de noi pe toți cei care sunt dornici să petreacă o seară de neuitat”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.

Înscrierile pentru eveniment se fac la sediul Primăriei Poiana Stampei, iar costumul popular este obligatoriu. Prețul unui bilet este de 140 de lei de persoană.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.