Tineretul Naţional Liberal – cea mai mare organizaţie pentru tineri a unui partid politic din România – nu sărbătoreşte Ziua Tineretului prin lozinci fără substanţă şi discursuri goale de conţinut, ci propune acţiuni concrete.

TNL lansează azi campania «Noi suntem voi», un proiect care îşi propune să recruteze tineri cu potenţial, competenţi, profesionişti veritabili în domeniile lor de activitate şi care îşi doresc să schimbe faţa politicii. Acţiunile tinerilor au un impact mai mare alături de un partid puternic, iar TNL vrea şi poate să promoveze tinerele valori. TNL îşi deschide porţile pentru fiecare tânăr din România pentru că vrem să avem alături de noi oameni cu iniţiativă, care vor să aducă o schimbare în bine în România. Doar împreună putem să creăm o organizaţie pentru România de azi şi pentru viitor, care să promoveze competenţa şi tenacitatea, nu obedienţa, aşa cum observăm că se întâmplă la principalul partid aflat la guvernare”, a declarat președintele TNL Suceava, Alexandru Salup.

Astfel, dacă ești interesat de o dezbatere despre transparentizarea deciziei din primăria oraşului tău, sau dacă ai vrea să participi la o dezbatere despre cum pot PNL și USR să vorbească pe aceeași voce, poți fi parte din acest proiect.

Nu pretindem că PNL este un partid perfect, dar este singurul partid de Dreapta din România şi principala forţă a Opoziţiei. Cele mai recente acţiuni dovedesc acest lucru: de la sesizările PNL admise la CCR în cazul modificărilor la legile justiţiei, până la iniţiativele legislative în sprijinul mediului privat. Tineretul Naţional Liberal a dovedit că este la fel de activ: a sancţionat public fiecare iniţiativă aberantă a guvernelor PSD cu efect asupra tinerilor şi a iniţiat proiecte de promovare a tinerilor cu potenţial de a stimula inovarea în cadrul administraţiilor locale precum Smart Administration Summer Camp sau «Fabrica de Viitor»,  proiect care îşi propune să creeze un mediu de interconectare între profesionişti din diverse domenii şi tineri. Suntem deschişi la noi idei şi cei mai valoroşi tineri îşi pot atinge potenţialul alături de noi.

Pentru a vă convinge că merită să deveniţi membri ai TNL, vom iniţia o campanie stradală de informare care să arate tinerilor de ce trebuie să se implice în politică alături de TNL”, a conchis Salup.

De asemenea va exista și o campanie de promovare în mediul online, pe rețelele de socializare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.