Parintii sunt si ei cei care sufera pentru ca sanatatea copiilor este responsabilitatea lor, insa nu tot timpul au puterea de a face ceva. „Lasa natura sa isi faca treaba” ar trebui sa fie o vorba de capatai. Sa ne gandim ca exista un proces natural prin care organismul se curata si isi revine; sa ne gandim ca trebuie sa ii oferim timp pentru asta. Desi pare greu de realizat asta, se pare ca succesul metodelor naturiste te vor razgandi.

Daca grijile se inmultesc cu fiecare inceput de an scolar, pentru ca in grup bacteriile se imprastie rapid si infectiile se transmit pe masura, propunerea specialistilor in arta naturista este o schimbare de plan. Nu va mai agitati in a gasi cele mai scumpe tratamente pentru raceala, din ordinul medicamentelor. Recomandarea naturista este in masura sa remedieze mai bine starea de sanatate.
Homeopatie, de la mic la mare
Atat pentru adulti, cat si pentru copii, se recomanda oricand varianta de homeopatie care sa rezolve o stare precara de sanatate. Putini mai iau in seama acest aspect si se avanta sa creada ca metoda rapida de a apela la prafuri, medicamente de orice fel, este solutia.
Ce ne facem insa cand o boala este recurenta, cronica, frustranta pentru ca nu are solutie cu toate cele incercate? Unii apeleaza la un cabinet naturist Bucuresti, acolo unde stiu ca activeaza Dr. Firuti, medic homeopat vestit. Se spune ca nevoia te invata si puterea exemplului iti demonstreaza aceasta. Asa ca, cel putin prin prisma conceptului ca nu este nimic de pierdut, se recomanda sa incercam varianta naturista in defavoarea altor forme de tratament.
Recomandarile cu privire la racelile de sezon se refera mai degraba la forme de preventie. Asa cum ne marturiseste Dr. Firuti, toate tratamentele si retetele se ofera in functie de individ, de pacient. Nu putem considera o planta sau orice tip de extract natural util in orice caz. In plus, se pare ca dozele sunt si ele administrate in functie de o reteta specifica si personalizata.
Aflam insa ca ceaiurile si extractele de ghimbir, ceapa, musetel sau chiar maces printre altele ar trebui sa ne fie aliati. De asemenea, stilul de viata conteaza foarte mult; cu precadere in randul elevilor se recomanda un program strict respectat cu privire la orele de somn – un organism puternic este un organism odihnit, ce nu cade prada bolilor.
Homeopatia – de efect?
Este cunoscut faptul ca ajungem sa ignoram puterea a ceea ce nu stim ca ar face bine. Suntem distanti de homeopatie doar daca nu credem in ea. In plus, efectele ei sunt garantate, avand in vedere ca ea tine de fapt de natural, de un curs firesc al organismului si nimic mai mult.
Un alt aspect pentru care homeopatia se recomanda cu caldura, de la mic la mare, se refera la faptul ca aduce efectele scontate, insa fara aspecte secundare mai putin dorite. Si pe termen lung se cunosc beneficii, de unde si increderea de a face cea mai buna alegere.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.