Angelica Fădor reprezintă exemplul clar al faptului că nimic nu poate împiedica o femeie să aibă rezultate la fel de bune, sau chiar și mai bune, ca ale unui bărbat. Aflată la al doilea mandat, primărița a reușit să-și onoreze mai multe promisiuni pe care le-a făcut oamenilor, aceasta reușind să aducă o schimbare, atât pe plan social, cultural, cât și administrativ. Tocmai de asta, primarul comunei Iacobeni vorbește deschis astăzi despre tot ce a reușit să realizeze în comuna sa.

„Sunt extrem de bucuroasă să vă pot spune că în comuna Iocobeni am reabilitat și modernizat Căminul Cultural la care noi îi spunem și Casa Națională din Iacobeni. Această clădire, are de altfel și o istorie extrem de frumoasă pe care o voi expune în câteva cuvinte: aici au locuit foarte mulți etnici germani, care și-au construit o casă a lor. Românii din Iacobeni n-au vrut să se lase mai prejos și și-au construit și ei o clădire pe care au numit-o Casa Națională. Ceea ce am reușit noi să facem prin intermediul GAL-ului a fost tocmai reparația acelei Case Naționale, care reprezintă și astăzi, un simbol pentru localitatea noastră, simbol pe care n-am vrut să-l lăsăm să piară”, a declarat pentru SuceavaLive, Angelica Fădor.

Nu doar Grupul de Acțiune Local „Bazinul Dornelor”, a reprezentat o sursă de finanțare pentru primarul acestei comune, astfel că aceasta mai are și alte proiecte finalizate, fie din fonduri proprii, fie cu ajutorul fondurilor europene.

„Tot în această toamnă am finalizat și un proiect extrem de important pentru noi. Mă refer aici atât la rețeaua de canalizare și la stația de epurare din comună. Odată cu aceste investiții, am înlocuit întreg Centrul Civic din fonduri proprii și tot în cadrul acestui proiect, am reabilitat prin pavaj Centrul Civic. Este extrem de important pentru comună, întrucât avem această zonă de blocuri care nu ar putea funcționa altfel în ordine”, a declarat primarul comunei Iacobeni.

Primăria a fost dotată cu un buldoexcavator multifuncțional, în aceeași perioadă, pentru a rezolva toate problemele care apar inerent în cadrul unei localități, și tot în această toamnă s-a înființat și o piață agroalimentară în cadrul localității.

Angelica Fădor ne-a mai declarat că n-ar putea să spună o sumă investită în această comună, pentru că nu și-a făcut un calcul, însă cu siguranță comuna Iacobeni a beneficiat de investiții în mai multe domenii.

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.