Duminică, 24 ianuarie, în jurul orei 19:20, M. Iulian, de 41 de ani, din oraș Broșteni în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe DN 17 pe loc. Prisaca Dornei, având direcția de deplasare mun. Câmpulung Moldovenesc spre mun. Suceava, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe un carosabil umed și a derapat ieșind în decor în partea dreaptă până în curtea unui imobilul  unde a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma producerii accidentului conducătorul auto a suferit vătămări corporale ușoare, fiind preluat și transportat de un echipaj de ambulanță la Spitalul mun. C-lung Moldovenesc.

De asemenea, fiul conducătorului auto în vârstă de 13 ani, pasager în autoturism, a fost diagnosticat cu TCC însă a refuzat internarea.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și nici nu i-au fost recoltate probe biologice de sânge întrucât a fost transferat la scurt timp la Spitalul de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava, urmând  a se solicita testarea alcoolscopică și recoltarea de probe biologice de către Poliția Municipiului Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.