Marți, 26 aprilie, în jurul orelor 00:49,  Dionisie R., în vârstă de 47 ani, din comuna Marginea,  conducea autoturismul marca BMW  pe DN 17 A, în afara localității Sucevița, având direcția de deplasare dinspre com. Sucevița către comuna Marginea, în autoturism, în calitate de pasager pe bancheta din partea dreapta față aflându-se Adrian-Ilie M., în vârstă de 34 ani, din comuna Marginea.

Parcurgând aproximativ 150 m după ieșirea din localitatea Sucevița, în apropierea podului rutier peste râul Sucevița, în curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasarea, condiții în care a pătruns pe contrasens, a părăsit carosabilul prin partea stângă, a rulat 37 m pe spațiul verde, a acroșat un arbore pe care l-a scos din rădăcini, după care s-a răsturnat în albia râului Sucevița. 

 În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului marca BMW, decesul lui  Adrian-Ilie M. și vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, acesta din urmă fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „TCC cu pierdere de cunoștință, traumatism toracic drept, comă gradul III, pneumotorax drept, intubat și ventilat mecanic” – rănit grav.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.