Vineri, 20 martie, în jurul orei 7:15, Sucz Cristian în vârstă de 47 ani din mun. Turda, jud. Cluj, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoutilitara încărcată cu ciment, în care se afla singur, pe DN 17, pasul Mestecăniș, din direcția municipiului Vatra Dornei spre municipiul Suceava, la un moment dat, ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, cel mai probabil din cauză că a avut alte preocupări în timpul condusului și a faptului că nu a adaptat și redus suficient viteza de deplasare în curbă pe un carosabil alunecos, a intrat în derapaj, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit violent cu partea din dreapta a autocamionului de zidul din beton de susținere de partea dreaptă a direcției sale de mers, ansamblul de vehicule răsucindu-se și rămânând imobilizat pe întreaga bandă a sensului de coborâre.

În urma accidentului a rezultat distrugerea cabinei ansamblului de vehicule dar și vătămarea conducătorului auto care a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite însă s-a luat legătura cu reprezentanții Serviciului Rutier Suceava în vederea desemnării unui lucrător care să recolteze probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.