Duminică, 10 octombrie, la orele 16:50,  G. Florin, de 21 de ani, din comuna Verești, jud. Suceava, în timp ce conducea motociclul marca Suzuki având numărul de înmatriculare (Marea Britanie) pe DC66, în comuna Verești, din direcția Hancea către Corocăiești, nu a păstrat o distanță frontală suficientă față de ansamblul condus în fața sa de N. Cristian Marian de 19 ani, (format din tractorul agricol marca Landini și semiremorca, care efectua o manevră de viraj la dreapta, pe un drum comunal neclasificat, intrând în impact cu roata dreapta a tractorului.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului motociclului, G. Florin, precum și vătămarea corporală a numiților G. Ioachim Florin de 28 ani din Verești și o adolescentă de 16 ani din Fântânele, ambii pasageri pe motociclu.

G.Florin – conducătorul motociclului – nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a decedat la fața locului, prezența sau nu a alcoolului în sânge urmând a fi stabilită în urma necropsiei.

 N. Cristian – conducătorul tractorului agricol – nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, acestuia i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

G. Florin și adolescenta nu au putut fi testați la fața locului, acestora urmând a li se recolta mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul motociclului și pasagerii motocicletei nu purtau cască de protecție și nici echipament adecvat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.