Dupa shopping, la distractie! Aceasta este recomandarea Iulius Mall Suceava pentru zilele de vara. 17 bilete la unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale momentului si mii de premii care dau tonul distractiei sunt surprizele pe care indragita destinatie de shopping si entertainment le-a pregatit pentru clientii sai.

Vacanta se apropie cu pasi repezi, iar Iulius Mall Suceava ii trimite pe clienti la distractie. In perioada 5 – 21 iunie 2015, toti cei care fac cumparaturi de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate pot participa la tombola verii. Zilnic, prin tragere la sorti, va fi desemnat castigatorul unui abonament la Untold Festival, unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului. La finalul campaniei, 17 clienti Iulius Mall Suceava ii vor asculta live pe Avicii, Armin van Buuren, David Guetta si alti mari artisti care vor urca pe scena festivalul organizat in perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca.
Amatorii de shopping vor fi rasplatiti si cu premii care dau tonul bunei dispozitii. Zilnic, primii 150 de clienti care se inscriu in campanie vor primi cadouri instant: gratare, accesorii pentru picnic si bauturi racoritoare. In total, Iulius Mall Suceava le va oferi clientilor mii de cadouri pentru o vara distractiva.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.