Primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, va mai candida pentru încă un mandat în fruntea localității. Acesta a precizat că proiectele de suflet pe care le are în curs de implementare sau de execuție îl fac să își mai dorească încă un mandat.

De altfel, hotărât și implicat trup și suflet în administrație, edilul are multe proiecte la care lucrează și de care nu vrea să se lase până nu le duce la bun sfârșit.

„Primul obiectiv al meu este cel legat de drumuri. Avem în execuție, pe mai multe finanțări, mai multe drumuri, între care și modernizarea a 8 kilometri pe buget local, din care, anul trecut am realizat 2 kilometri plus încă 2 suplimentari. De asemenea, avem în derulare o grădiniță cu program prelungit, o bază sportivă, modernizăm toate școlile, iar la unele dintre ele lucrăm de anul trecut, pe unele le-am terminat, altele sunt în derulare, iar pe altele abia le-am început”, a declarat primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii.

Și cum bugetul local nu este întotdeauna suficient, iar fondurile guvernamentale nu acoperă toate nevoile comunității, edilul a adăugat că are și proiecte pe fonduri europene, pe axele 10 și 13, care se ridică la peste 7 milioane de euro.

„Aici avem drumuri, Casa de Cultură, școli și spații verzi. De asemenea, avem pe CNI o sală de sport și clădiri cu cabinete pentru medici de familie”, a adăugat Tomiță Onisii.

Edilul a precizat că datorită investițiilor pe care le-a făcut pentru comunitatea din Liteni și faptului că s-a implicat foarte mult sufletește, va mai candida încă odată.

„Avem multe investiții în care am pus suflet. Eu cred că dacă îi dau drumul la mașină se duce singură la București și la Piatra Neamț, acolo unde am mers de foarte multe ori pentru proiecte”, a subliniat edilul.

Trebuie precizat că Tomiță Onisii este primar liberal, ales în anul 2008, iar acum, în 2020 va candida pentru cel de-al patrulea mandat în fruntea orașului Liteni.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.