Fostul judecător al Curții Constituționale, Toni Greblă, a fost reținut, marți, de procurorii DNA.

Fostul judecător al Curții Constituționale, Toni Greblă, a fost chemat, marți, la Direcția Națională Anticorupție, pentru audieri.

Rămâne de văzut dacă au apărut probe noi în dosarul în care fostul judecător CCR este implicat.

„Am fost dintotdeauna responsabil de activitatea pe care am desfasurat-o, dupa care am demisionat. Acum sunt simplu cetatean, nu am niciun fel de functie, nu fac parte din vreun partid politic, sunt implicat intr-o ancheta judiciara.

Am inteles ca se doreste schimbarera clasei politice prin astfel de modalitati, insa din punct de vedere penal nu inteleg ce mi se intampla. Azi am fost chemat la DNA. Acuzele care mi se aduc, o parte din ele le cunoasteti din spatiul public, altele sunt interpretari fantasmagorice. Ba chiar probele par sa confirme punctul meu de vedere. Ancheta judiciara va continua cum e normal.

Eu n-am furat din banul public. E o relatie pe care mi-o asum (n.r. – relația cu Ion Bîrcină) dar de aici pana la fapte penale e o cale lunga astfel incat nu am decat sa ma prezint la DNA de cate ori sunt solicitat, ancheta este in curs, apoi justitia daca va fi cazul se va pronunta.”, a declarat Toni Greblă la DNA.

Toni Greblă este acuzat de trafic de influență.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.