Exista foarte multe persoane care nu se impaca cu ideea de a lucra la birou, fapt pentru care aleg joburi care necesita munca pe teren. Acest tip de serviciu este ideal pentru persoanele spontane, independente si foarte active, care trebuie sa se deplaseze dintr-un punct in altul pentru a nu se plictisi.

Cu toate acestea, munca la birou este mult mai usoara, deoarece deplasarea pe teren implica foarte multi factori de risc. Pentru a veni in ajutorul rudelor sau a prietenilor care lucreaza in acest fel, le poti oferi cadou cateva lucruri, care le-ar usura cu mult munca zilnica de pe teren.

Iata ce daruri le poti face persoanelor cu un astfel loc de munca:

1-  Casti hi fi

Daca prietenul tau cel mai bun este toata ziua plecat in diferite locatii din oras, este necesar sa-i oferi in dar o pereche de casti hi fi, prin intermediul carora sa asculte muzica preferata. Acest tip de casti includ, de cele mai multe ori si microfon, cu scopul de a putea la vorbi la telefon, fara a mai tine mobilul la ureche. Sunt perfecte atat pentru persoanele care circula cu masina, cat si celor care se deplaseaza zilnic pe jos, printre pietoni.

2-  Statie auto

Sunt numerosi oameni care se deplaseaza dintr-un oras in altul cu scopul de a incheia contracte sau de a vinde produse. Daca si tu cunosti o astfel de persoana, este indicat sa o ajuti cu o statie auto, cu scopul de a circula rapid si in siguranta. Prin intermediul unui astfel de dispozitiv se pot afla informatii despre accidente, ambuteiaje sau despre rute ocolitoare.

3- Termos

Daca iti petreci zilele de munca la birou, nu-ti trebuie termos, deoarece poti bea cafeaua preferata dintr-o cana pe care o poti aseza pe masa. In schimb, in momentul in care lucrezi pe teren este necesar un termos, care sa poata pastra cafeaua calda si aromata pe tot parcursul zilei. Astfel, daca unchiul, tatal sau verisorul tau se deplaseaza constant la locul de munca, ar fi un gest foarte frumos sa le oferi un termos, care sa aiba capacitatea de a le infrumuseta chiar si cele mai obositoare si stresante zile prin a avea mereu băutura fierbinte.

4- Pelerina de ploaie

Oricine trebuie sa aiba o pelerina de ploaie, deoarece este un articol de imbracaminte foarte util si eficient in zilele ploioase. Pe langa faptul ca te scuteste de tinutul umbrelei in mana, te si fereste de stropii reci în zilele cu averse. De aceea, daca ai un prieten care se lucreaza pe teren si nu are un astfel de articol vestimentar, este necesar sa-i oferi unul.

5- Prize pentru masina

Exista foarte multe locuri de munca la care oamenii trebuie sa ajunga dintr-un punct in altul cu masina pentru a discuta cu clientii. Acesti oameni au nevoie de o priza pentru masina, la care sa-si incarce telefonul ori de cate ori au nevoie. 

Prin urmare, daca cunosti pe cineva in aceasta situatie, cumpara o priza multipla de masina, pe care sa i-o oferi, chiar daca nu este un eveniment special.

 

In cele din urma, munca pe teren este destul de dificila si este facuta doar pentru oamenii puternici, care stiu sa faca fata oricarei situatii neprevazute.

Sursa foto: Unsplash.com, Pexels.com

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.