Constructia acoperisului reprezinta unul dintre cele mai importante momente ale constructiei unei case. Va trebui sa iei niste decizii care vor influenta foarte mult rezistenta, aspectul si valoarea casei, iar de aceea nu ar trebui sa te pripesti.

Intr-adevar, variantele sunt nelimitate. Pe piata materialelor de constructii vei gasi atat de multe optiuni incat iti va fi greu sa faci o alegere. Vei fi atras de ofertele cele mai accesibile ca pret, insa cu toate acestea te vor incanta si optiunile foarte atragatoare din punct de vedere al designului.

Pentru a-ti face alegerea mai usoara, ti-am pregatit 5 motive pentru care ar trebui sa alegi un acoperis metalic. Iar in randurile urmatoare le poti descoperi:

Are rezistenta superioara la foc

Daca vei opta pentru tigla metalica Bilka vei beneficia de un acoperis foarte durabil si rezistent. Practic, prezinta un nivel de rezistenta superioara impotriva multor factori, asa cum este focul.

Rezistenta la foc este unul dintre principalele detalii pe care sa le ai in vedere atunci cand cauti un acoperis durabil, iar in conditiile in care in Romania au loc anual foarte multe incendii, este de la sine justificata nevoia unui acoperis rezistent la foc.

In foarte multe locuinte incalzirea se face folosind combustibilul solid pentru ardere, iar de aceea trebuie luate toate masurile necesare pentru a scadea cat mai mult riscurile de incendii. Iar una dintre cele mai bune masuri este optarea pentru un material rezistent la foc, asa cum este tigla metalica pentru acoperis.

Eficienta energetica

Despre acoperisurile metalica ar mai trebui sa stii faptul ca sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Desigur ca trebuie sa optezi pentru o tigla metalica de calitate care apartine unui producator renumit, asa cum este Bilka. 

In cazul acestor acoperisuri, vorbim despre materiale de cea mai buna calitate, care se prezinta foarte bine la capitolele izolatie si vopsea, ceea ce insemna mai multa eficienta energetica. S-a dovedit stiintific faptul ca un acoperis de calitate poate scadea costurile pentru incalzire pana aproape la jumatate.

Nu necesita prea multe lucrari de intretinere

Un alt avantaj al acoperisurilor metalice este faptul ca nu necesita prea multa intretinere. Va trebui doar sa verifici suruburile metalice din cand in cand si sa indepartezi resturile vegetale care s-ar putea aduna la jgheaburi sau in alte locuri ale acoperisului.

In rest, nu exista alte costuri ulterioare pentru intretinerea acoperisului. Vopseaua rezista foarte bine in timp, iar durata de viata a tiglei metalice poate ajunge pana la 50 de ani fara probleme sau costuri suplimentare pentru intretinere.

Exista o multime de optiuni de design

Acoperisul are si un important rol estetic. Practic, poate influenta foarte mult aspectul cladirii pe care o acopera, iar de aceea este atat de important sa optezi pentru un acoperis atragator.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi acoperisurile metalice este faptul ca vin disponibile intr-o gama foarte variata de culori si de modele, ceea ce iti ofera posibilitatea de a alege varianta care te incanta cel mai mult. 

Asa e ca suna bine?

Rezistenta superioara

Acoperisurile metalice nu prezinta rezistenta superioara doar impotriva focului, ci si a altor factori de mediu agresivi. Mai exact, acestea se prezinta foarte bine chiar si impotriva vantului sau a unei cantitati mari de zapada. 

Astfel, daca iti doresti un acoperis durabil, atragator dar si de cea mai buna calitate, fara costuri prea mari pentru intretinere, atunci acoperisurile metalice Bilka reprezinta optiunea ideala. Iar pe LinerEcomet.ro vei gasi cele mai bune preturi pentru tigla metalica Bilka.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.