Să găsești cadoul perfect poate fi un lucru dificil chiar și dacă vorbim de o persoană alături de care trăim de ani buni. Asta pentru că odată cu trecerea timpului devine din ce în ce mai greu să găsim ceva prin care să o surprindem. Totuși, nimic nu este imposibil.  Cu puțină atenție la persoana căreia vrem să îi facem o surpriză vom putea găsi cu siguranță acel cadou care să fie deopotrivă util, dar și plăcut pentru cel care îl primește.

Fie că vorbim despre cadouri pentru soț, soție, soră, frate sau părinți, trebuie neapărat să ținem cont de preferințele fiecăruia, dar și de pasiunile acestora.

Poate că pentru mulți a alege cadouri pentru femei pare o misiune imposibilă, lucrurile nu stau chiar așa. Niciodată nu poți da greș atunci când știi să ții cont de personalitatea și stilul celei căreia vrei să îi faci o surpriză. Odată ce le-ai descoperit secretul, femeile nu vor mai fi chiar atât de greu de impresionat.

Iată șapte idei de cadouri, pentru toate buzunarele, cu care sigur nu vei da greș:

  1. O sesiune la Spa pentru că, cu siguranță nici o femeie nu va spune nu unei zile de răsfăț cu masaj, împachetări, saună, tratament cosmetic, piscină sau alte astfel de activități;
  2. O excursie la mare sau la munte pentru că, câteva zile de vacanță pot reprezenta un cadou cu care poți impresiona, mai ales dacă adoră astfel de ieșiri;
  3. Un city break poate fi o variantă ideală de cadou mai ales când știi că persoana respectivă este una care preferă vizitarea unor capitale europene sau a altor orașe turistice în detrimentul unei ieșiri la munte sau la mare;
  4. O geantă care să îi completeze ținuta preferată. Ai însă grija să îi cunoști stilul și personalitatea pentru a fi sigur că ai ales ceva care să fie pe placul ei.
  5. Un parfum dulce din gama Versace sau unul tare, de la Georgio Armani. Dacă îi cunoașteți preferințele, un parfum fin, dulce sau tare poate reprezenta cea mai bună idee de cadou.
  6. Un ceas elegant. Cu toții știm că femeile iubesc bijuteriile și ceasurile. De aceea această variantă poate fi unul dintre cele mai potrivite cadouri.
  7. O carte. Dacă femeia căreia dorești să îi faci o surpriză este pasionată de lectură, o carte bună o va surprinde plăcut.

Pentru ca surpriza să nu fie stricată, asigura-te ca ai eliminat prețul de pe orice obiect pe care îl oferi în dar și oferă cadoul alături de un zâmbet sincer și urările potrivite.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.