Lista Oficiului National pentru Jocuri de Noroc include in prezent 25 de companii care au obtinut licenta pentru a oferi pariuri online pe teritoriul Romaniei. Impreuna, detin peste 30 de site-uri functionale, pe care pariorii romani isi pot testa norocul si priceperea in fiecare zi, fara a risca nici o amenda, ci doar banii pe care aleg sa ii mizeze. O parte dintre aceste site-uri sunt insa apreciate in mod special de comunitatea pariorilor din Romania.

 

Betano

Cu un bonus de inregistrare de 100% la prima depunere, pana la suma maxima de 500 RON, bonus miza inapoi la 0-0 si cote marja 0%, bonus multiplu si o oferta cu peste 25 de sporturi, Betano se numara printre cele mai bune site-uri de pariuri sportive online pe care le poti alege. Pune la dispozitie competitii de varf la fotbal, tenis si hochei pe gheata, dar completeaza lista si cu partide de sah, ciclism, badminton, bandy si crichet.

 

Winmasters

Winmasters pluseaza cu un bonus de inregistrare de 110%, care poate duce suma castigata pana la 550 RON si pune la dispozitie o oferta complexa de sporturi, sustinuta cu cote marite si pariuri speciale, precum previzionarea evolutiei Simonai Halep la primul turneu de Grand Slam din 2021. Contul de utilizator este usor de deschis, sporturile virtuale nu lipsesc, iar aplicatia de mobil, disponibila pentru iOs si Android, permite realizarea pariurilor din mers.

 

Unibet

Unibet este una dintre cele mai populare agentii de pariuri online din Romania, cu peste 20 de ani de experienta in domeniu si singura camera de Bingo disponibila momentan, pe Internet, pentru pariorii din tara noastra. Ofera posibilitatea de a paria si in varianta mobila, punand la dispozitia utilizatorilor aplicatii pentru iOs si Android, iar bonusul de inregistrare poate aduce utilizatorilor noi pana la 300 RON. Oferta de pariuri sportive include sporturi de nisa mai putin prezente la site-urile concurente, precum ciclocros, trotting si yachting.

 

888Sports

Cu un bonus de bun venit de pana la 1000 RON, acordat pentru pariuri realizate pe cote mai mari de 1.6, 888Sport este in prezent recunoscuta cu una dintre agentiile de pariuri online cu cele mai mari bonusuri. Site-ul include o selectie extinsa de sporturi, printre care se numara si variante mai putin populare, precum sumo, lacrosse, netball, pesapallo si wrestling. Operatorul pune de asemenea la dispozitie si o sectiune de cazinou si o camera de poker, fiind in special apreciat de pariorii care prefera sa combine mizele sportive cu sloturile sau mesele de Omaha.

 

Winbet

Desi, ca numar, lista optiunilor de pariuri sportive Winbet este putin mai redusa, agentia completeaza prin competitii variate, de toate nivelurile, si sporturi de nisa, precum pesapallo si badminton, care tintesc catre pariorii specializati. Un alt avantaj important este asigurarea unor piete diverse de pariuri, atat pentru sporturile populare, cat si pentru cele mai putin cunoscute.

 

Fortuna

Cunoscuta si pentru reteaua sa extinsa de agentii stradale, Fortuna este una dintre agentiile de pariuri sportive preferate de cei care inca mai alimenteaza contul de utilizator in numerar si doresc sa evite conturile bancare si platile online.

Fortuna mai atrage pasionatii de pariuri sportive si cu o oferta foarte generoasa, care permite plasarea de mize pe intreceri din Formula 1 si NASCAR, curse de cai, fotbal american si australian, dar si sporturi cu motor.

Nu lipsesc nici sporturile electronice, printre titlurile puse la dispozitie de oferta Fortuna regasindu-se jocuri populare precum Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Starcraft 2 si DOTA 2.

Bonusul de inregistrare nu se lasa nici el mai prejos, oferind utilizatorilor nou-veniti sansa de a castiga, in plus, pana la 500 RON, inca de la prima depunere si primele pariuri.

 

Betfair

Betfair este unul dintre cei mai importanti operatori de pariuri online din Europa si din lume si singurul care ofera pe piata din Romania pariuri in contrapartida. Este o platforma moderna, extinsa prin aplicatii de mobil compatibile cu iOs si Android, cu sectiune de streaming live si o oferta bogata de pariuri sportive.

Este partener oficial al echipei CFR Cluj, pune la dispozitie bonusuri generoase de inregistrare, de pana la 500 RON, bonus de 25 RON la verificarea identitatii, optiune de cash-out si pariuri speciale, cu cote marite. Lista de sporturi incluse in oferta Betfair acopera in prezent 27 de sporturi, printre care se numara si cele cu motor, ciclism, jocuri galice, curse de ogari si e-sports.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.