Pentru că în scurt timp începe sezonul nunților, suntem convinși că în rândul cititorilor noștri există suficienți tineri care își doresc să aibă parte de nunta perfectă, într-un local elegant, cu personal amabil, servicii profesioniste și prețuri avantajoase.

Restaurantul TOSCANA din Suceava, este o locația potrivită pentru găzduirea evenimentelor  deosebit de importante din viața voastră. Situat în cartierul Obcini, pe bulevardul Corneliu Coposu, nr. 12B, acesta este specializat în nunți, cumătrii, banchete și petreceri de firmă, fiind unul dintre localurile din Suceava care se ocupă în exclusivitate de asemenea servicii, garantând prin experiența acumulată de-a lungul anilor, că veți avea parte de o seară remarcabilă, ce va rămâne în memoria participanților prin eleganța, rafinamentul și excelenta organizare.

Dacă apelezi la serviciile restaurantului TOSCANA, singura ta grijă va fi distracția, restul detaliilor organizatorice lăsându-le pe mâna personalului. Meniurile simple cu 4 feluri de mâncare încep de la 130 de lei de persoană. Restaurantul are și o ofertă specială care constă în meniuri „all inclusive”,  care ajung până la 250 de lei de persoană (care se plătesc la sfârșitul evenimentului) și includ: 4 feluri de mâncare la alegere, plus băutură, (wiskey Balantines sau Jameson, vodka Absolut sau Finlandia) la discreție, tortul miresei (100 gr/ persoană), tortul nașilor, prăjituri (1 caserolă/ 2 persoane), o sticlă/ o carafă de vin la 4 persoane, sucuri naturale, apă plată, minerală, sucuri acidulate (Cola și Fanta), bere, cafea,  fructe (o fructieră/ masă), șampanie la primire. În același preț se asigură mirilor inclusiv muzica cu solist sau solistă și un Dj cu un repertoriu de peste 30 000 de piese. De asemenea, restaurantul TOSCANA oferă gratuit ornatul sălii.

16780580_1233456156722895_538573370_n„Contăm pe experiența noastră, având peste 10 ani de când activăm în domeniu. De organizare mă ocup personal, ca proprietar, oferind consiliere clienților pe toată durata evenimentului, de la stabilirea meniurilor, până la ornarea sălii și muzică. Recomand cu căldură viitorilor miri să apeleze la serviciile noastre pentru că nu ne permitem să facem rabat de la calitate, fiind în joc prestigiul firmei și al meu. Cu cât avem mai mulți clienți mulțumiți de serviciile noastre, cu atât afacerea merge mai bine și este firesc să fie așa. Este un local cochet, intim, care corespunde celor mai exigente gusturi” a declarat pentru redacția Suceava Live domnul Viorel Aelenei, patronul localului TOSCANA.

Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0721 701 886, accesați site-ul restaurantului http://www.restauranttoscana.ro sau pagina de facebook a localului: Toscana Restaurant Nunti Suceava

toscana 1 toscana 2 toscana 3 TOSCANA

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.