Turiştii care vor să îşi petreacă sărbătorile în Bucovina sunt îmbiaţi cu bucate tradiţionale, vizite la mănăstiri, plimbări cu sănii trase de cai, masaj sau acces la saună. Preţurile pornesc de la 500 de lei pentru trei nopţi de cazare şi ajung până la 4.000 de lei la hotel de patru stele.

Multe dintre pensiunile şi hotelurile din Bucovina au pachete turistice de Crăciun vândute încă din luna septembrie, însă există şi unităţi de cazare care mai au oferte disponibile.

Ofertele turistice includ, pe lângă cazare şi masă, şi pachete SPA, cu masaj, hidromasaj, saună sau salină.

Trebuie precizat că la o simplă căutare pe Google se poate observa că în prima săptămână din luna decembrie, locurile la pensiunile și hotelurile din Bucovina sunt aproape toate ocupate.

La un hotel de patru stele din municipiul Suceava, pentru trei nopți de cazare, turiștii trebuie să plătească 210 euro. Prețul este pentru o cameră pentru două persoane. De asemenea, în preț este inclus micul dejun în sistem bufet suedez.

La un hotel de trei stele din municipiul Vatra Dornei, pentru trei zile de cazare, turiștii vor plăti între 1 100 și 1 400 de lei. În preț sunt incluse toate cele trei mese ale zilei în sistem de bufet suedez și cina din data de 25 decembrie. De asemenea, oaspeții se vor bucura de muzică live, dar și de cadouri pe care gazdele le pregătesc pentru toți turiștii. Tot în acest preț, turiștii au acces la centrul SPA.

La un hotel de patru stele din Gura Humorului, tariful pe care turiștii trebuie să îl plătească este de 265 lei/noapte. În preț sunt incluse micul dejun şi accesul la zona termală. Masa de ajun va fi plină cu bucate tradiţionale şi cu o atmosferă de sărbătoare.

La un hotel de trei stele din Câmpulung Moldovenesc, pentru trei nopti cazare turiștii trebuie să plătească între 990 și 1 100 de lei. În preț, turiștii au acces gratuit nelimitat la zona de răsfăţ, adică la piscină interioară, jacuzzi, saună umedă, saună uscată, salină. tenis de masă. Aici, turiștii vor putea lua parte la pomana porcului, vor servi preparate tradiționale făcute în casă, precum și băuturi naturale, între care afinată, pălincă și vin fiert.

În perioada sărbătorilor de iarnă, turiştii care vin în Bucovina sunt din toată țara, precum și din străinătate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.