Primaria Municipiului Falticeni informeaza conducatorii auto ca incepand de vineri, 5 iunie 2015, pana luni, 15 iunie 2015, se intrerupe circulatia pentru toate categoriile auto, pe strada 13 Decembrie, pe segmentul Blocul Turn – pana la intersectia cu varianta pentru trafic greu (Dogari).

Restrictia este impusa pentru derularea lucrarilor in cadrul proiectului FARB CL-03 – „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in aglomerarea Falticeni”, reabilitarea instalatiei de canalizare cu racordurile aferente.
In intervalul 5-15 iunie, traficul greu va fi deviat pe strada Republicii (prin fata Administratiei Fiscale Falticeni) – intersectia cu varianta pentru trafic greu (Dogari) – bulevardul 2 Graniceri, si retur pentru mijloacele auto care tranziteaza municipiul Falticeni spre Suceava.
Decizia a fost luata cu acordul Politiei rutiere. Au fost stabilite masurile care se impun pentru asigurarea interventiei in situatii de urgenta a Statiei de Ambulanta si a Detasamentului de Pompieri Falticeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.