Cinci persoane din Suceava şi Botoşani au fost surprinse în flagrant de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., în timp ce comercializau heroină.

La data de 23 mai, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, au surprins în flagrant, la recepţia unui hotel din municipiul Suceava, un tânăr sucevean care avea asupra sa, în vederea comercializării, aproximativ 50 de grame de substanţă sub formă de pulbere de culoare maronie, ce prezenta suspiciuni a fi heroină.

Substanţa a fost înaintată Laboratorului Analize şi Profil al Drogurilor din cadrul B.C.C.O. Iaşi, care a stabilit că era heroină în amestec cu cofeină.

În baza probatoriului administrat în cauză, au mai fost identificaţi alţi patru tineri de pe raza judeţului Botoşani, care au procurat heroină din Franţa, atât pentru consum propriu, cât şi pentru vânzare.

Continuând investigaţiile, în noaptea de 23 spre 24 mai, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Suceava i-au prins în flagrant pe ceilalţi patru suspecţi, toţi din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, imediat după ce au comercializat aproximativ 70 de grame de heroină.

Activităţile de cercetare penală continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor suspecţilor, urmând a se dispune măsuri preventive în consecinţă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.