Potrivit ISU Suceava în jurule orei 12:30 înntr-o locuință situată în municipiul Vatra Dornei a avut loc o explozie neurmată de un incendiu. Deplasându-se la fața locului pompierii dorneni au găsit un copil de un an și două luni ars, care a fost declarat decedat. Mama și celălat copil de doi ani și opt luni au fost transportați la spital. Copilul în vârsta de doi ani și opt luni are arsuri la nivelul căilor respiratorii.

Deocamdată nu se cunoaște cauza și împrejurările producerii incediului.

UPDATE

Conform primelor date de anchetă, tragedia s-a petrecut într-un moment în care mama era plecată de acasă, la cumpărături, la un magazin din apropiere. Băiatul de 2 ani și 8 luni a luat niște jar din sobă și l-a pus în pătuțul fetiței de un an și două luni. Când mama a ajuns acasă deja era prea târziu pentru micuță.

După primele îngrijiri medicale oferite la Vatra Dornei, s-a decis transferul la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

La faţa locului au ajuns reprezentanţi de la ISU Suceava, dar şi criminalişti de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava, iar ancheta va fi preluată de un procuror criminalist.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.