Trei tineri au intrat în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu mașina într-un copac pe un drum de pe raza comunei Marginea. Unul dintre ei, în vârstă de 17 ani, a murit, iar ceilalți doi –  unul de 15 ani a fost găsit încarcerat, și șoferul, de 19 ani, au fost duși la spital.

Potrivit ISU Suceava, în jurul orei 00.00, mașina a intrat într-un copac pe raza localității Marginea, în accident fiind  implicate trei persoane, dintre care una încarcerată.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și două ambulanțe din cadrul SAJ.

Una dintre victime, un tânăr de 17 ani, a fost găsită în afara mașinii în stop cardio respirator și i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Persoana încarcerată a fost extrasă din mașină și predată unui echipaj de salvare, conștientă și cooperantă.

Conducătorul auto și pasagerul de pe scaunul din dreapta față au fost transportați cu ambulanța la Spitalul mun. Rădăuți, ambii fiind ulterior transferați la Spitalul jud. Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge.

Cadavrul tânărului de 17 ani a fost depus la morga Spitalului Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care nu a adaptat viteza pe sector de drum în curbă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.