Fostul președinte al României, Traian Băsescu, președintele Partidului Mișcarea Populară, a susținut luni, 5 decembrie, o conferință de presă la Palatul Parlamentului cu jurnaliștii din presa locală, cărora le-a prezentat principalele elemente ale programului de guvernare al PMP.

baseeeeeFiind întrebat dacă există șanse ca el să fie viitorul premier al României, Traian Băsescu a spus că aceste șanse sunt mari.

„Experiență am, nu mi-o poate contesta nimeni. De câte ori le spun că sunt cel mai bun premier pe care l-ar putea avea România, nu vedeți că nu reacționează nimeni? Nu vine Dragnea să spună că e mai bun, nu vine Alina Ghorghiu să spună că e mai bună și nici chiar Cioloș nu vine să spună asta. N-au cum să fie. Am acumulat prea multă experiență și cunosc prea bine și țara și statul, ca să poată cineva să spună că e mai bun ca mine. Nimeni nu este de neînlocuit, deci, poate fi și un alt premier bun, dar eu sunt cel mai bun”, a spus Traian Băsescu.

În conferința de presă, Traian Băsescu a mai declarat că obiectivul de țară pe care PMP și l-a asumat este unirea Basarabiei cu România și necesitatea creării unui minister al reunificării. Ca și priorități naționale, președintele PMP a spus că există trei mari priorități: natalitatea, sănătatea și educația.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.