Joi, 14 mai, consilierii locali suceveni vor decide daca societatea nou infiintata va participa la licitatia pentru termoficare. Transagent a fost deja inregistrata la Oficiul Comertului la sfarsitul lunii aprilie, iar urmatorul pas este obtinerea licentierii de la ANRSC in vederea realizarii serviciului de transport, distributie si furnizare a agentului termic in municipiul Suceava.

Edilul municipiului Suceava precizeaza ca, SC Termica SA si SC TRANSAGENT SRL pot participa concomitent la licitatia pentru transportul si distributia agentului termic in municipiul Suceava, pentru ca nu exista nicio lege care sa interzica participarea la licitatie a doua societati ale aceluiasi actionar.
Potrivit expunerii de motive, situatia actuala existenta in municipiul Suceava, in contextul in care termoficarea orasului resedinta de judet este asigurata de catre SC Termica SA ce se afla in procedura de insolventa, cu premiza deschiderii procedurii falimentului, primarul Ion Lungu considera ca participarea noii societati la procedura ce urmeaza a fi finalizata cu delegarea gestiunii serviciului public de transport, distributie si furnizarea energiei termice este oportuna si necesara.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.