Alături de marile proiecte care vor fi realizate cu bani europeni sau fonduri de la bugetul de stat, autoritățile locale din comuna Todirești pregătesc și lucrări din bugetul local, care vin ca un răspuns la cerințele și nevoile oamenilor.

Astfel, cu bani din bugetul local se va construi un gard în spatele dispensarului și tot în comuna Todirești va exista și o grădină de vară.
De asemenea, întrucât există multe proiecte europene și guvernamentale, din bugetul local trebuie asigurate și cofinanțările.
Astfel, cu banii din bugetul local se va asigura consultanța pentru grădinița din Costîna, se vor achita taxele și avizele pentru același proiect și se va aloca o sumă semnificativă pentru cofinanțarea proiectelor obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Totodată, și pentru proiectul care se referă la Căminul Cultural din Părhăuți și pentru podețul ce va fi construit în Costîna, se vor aloca bani din bugetul local.
Cu bani din bugetul local al comunei se va plăti și dirigintele de șantier de la Școala Soloneț, iar o altă sumă va fi alocată pentru drumul de aici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.