În urmă cu ceva timp Primăria orașului Câmpulung Moldovenesc a organizat o licitație care trebuia să stabilească cine se va ocupa de transportul în comun în oraș.

Evident, cei care au fost cei mai fericiți când au auzit această inițiativă, au fost câmpulungenii care trebuiau să traverseze zilnic orașul dintr-un capăt în altul. Este adevărat că nu este cel mai mare oraș din județ, dar acesta nu este un motiv destul de bun pentru ca locuitorii săi să nu beneficieze de condiții europene de trai.

Astfel, zilele trecute, primarul a anunțat că, după o discuție cu firma câștigătoare a licitației, a aflat că pe străzile orașului vor circula patru noi autobuze. „Transport local modern și civilizat în Câmpulung Moldovenesc. Firma care a câștigat licitația transportului local în Câmpulung Moldovenesc a achiziționat două autobuze și două microbuze moderne, conform caietului de sarcini”, informează primarul Mihăiță Negură.

Acesta a mai oferit detalii și despre traseul acestor microbuze: „Microbuzele vor efectua un traseu nou, și anume, din centru până la blocurile ANL și retur. Astfel, s-a rezolvat și problema transportului familiilor tinere cu copii din blocurile ANL și cartierul Bunești”.

Astfel, locuitorii din Câmpulung Moldovenesc au la dispoziție un traseu nou, cu ajutorul căruia vor putea ajunge unde își doresc, în schimbul prețului unui bilet. Această revitalizare a transportului în comun este doar unul dintre proiectele întreprinse de edil în mandatul său, și acesta promite că nu va fi ultimul, pentru că scopul său este să creeze un trai cât mai confortabil pentru cetățenii orașului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.