Timp de două zile, municipalitatea suceveană pune gratuit la dispoziţia sucevenilor mijloace de transport pentru cei care vor să fie spectatori ai mitingului aviatic „Suceava Air Show”.

Demonstraţiile se desfăşoară în zilele de sâmbătă, 31 august și duminică, 1 septembrie, la Aeroportul Salcea.

La dispoziţia sucevenilor se vor afla trei microbuze de maxi-taxi, care vor circula din jumătate în jumătate de oră, din staţia Centru.

Sâmbătă, în prima zi a mitingului aviatic, transportul spectatorilor către Aeroportul Salcea va fi asigurat între orele 14.30-20.30, iar duminică, între orele 9.30-16.00.

Printre cei care vor oferi spectacole în cadrul evenimentului organizat de Consiliul Județean Suceava se numără Aeroclubul Român, Bucovina Fly Club, Clubul Sporturilor Tehnico Aplicative, Iacarii Acrobați, Brigada Specială de Intervenție „Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române și piloții Ministerului Apărării Naționale.

Participanţii la evenimente vor putea admira acrobații aeriene cu avioane de tip YAK 52 și EXTRA 300, exercițiu comun elicopter Puma Socat al Ministerului Apărării Naționale și Brigada Specială de Intervenție „Vlad Țepeș” a Jandarmeriei Române, zbor în formație cu aeronavele de tip IKARUS și ZLIN, precum și lansări de parașutiști, acrobații cu efecte pirotehnice, zbor telecomandat, evoluția aeronavei de vânătoare IAR 99 Șoim, exercițiu specific cu elicopter SMURD, zbor în formație de motodeltaplane și motoparapante, baloane cu aer cald.

Intrarea la spectacolele aviatice este liberă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.