Joi, 12 martie, o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara a oprit pe DJ 209C, în comuna Moara, autoutilitara condusă de un bărbat de 28 ani, din comuna Bosanci care transporta material lemnos.

În urma controlului, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deţine documente de provenienţă şi transport pentru cantitatea de 2,65 m.c. cherestea răşinoase.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr.171/2010 privind regimul silvic, iar materialul lemnos în valoare de 800 de lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Pătrăuţi.

Totodată, în urma verificării documentelor mijlocului de transport, polițiștii au stabilit faptul că autoutilitara are I.T.P.-ul expirat din data de 21.01.2015, respectiv R.C.A. expirat din data de 28.01.2015, motiv pentru care, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional la regimul rutier, cu două sancţiuni în valoare totală de 1.877,50 lei, luându-se şi măsura complementară de reţinere a certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.