Constantin Buga, primar PSD al comunei Frumosu, cel care timp de 4 ani nu a ratat nici măcar o ocazie să arunce cu noroi în Partidul Național Liberal, este astăzi, 6 August, membru al echipei PNL.

Miercuri, 5 august, edilul a fost văzut când ieșea de la sediul partidului, asta după ce și-a făcut fotografia pentru afiș, de data aceasta aruncând trandafirii roșii la gunoi, pentru săgeata galbenă.

Buga a fost adus în PSD de fostul președinte al PSD, actualul deputat Ioan Cătălin Nechifor, iar în ultima perioadă a purtat și cu acesta discuții cu privire la trecerea sa la PRO ROMÂNIA, însă discuția s-a încheiat cu o nouă dovadă puternică de verticalitate și bărbăție a primarului Buga: a trecut la PNL.

Trădată fiind de PNL, echipa liberalilor din comuna Frumosu a optat, de asemenea, pentru un alt partid.

Traseiștii „din fașă” sunt cel mai bun exemplu de lipsă de perseverență, caracter și respect pentru oamenii care și-au pus speranța în ei.

Cât despre doctrină, de la stânga la dreapta nu e decât un pas, se pare, pentru cei care dețin cunoștințe în politică, la fel de multe ca un student de la Construcții!

Mai jos puteți observa câteva imagini din care reiese părerea primarului Buga despre Partidul Național Liberal și despre șeful său de astăzi, Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.