Mai mulți pensionari din județul Suceava vor beneficia de tratament în stațiunile balneare din țară.

Casa Județeană de Pensii Suceava începe astăzi, 8 august, distribuirea biletelor de tratament pentru seria a XII-a a acestui an.

Biletele alocate județului Suceava pentru această serie sunt în număr de 331, iar plecarea în stațiune se va face până la sfârșitul lunii. Pensionarii care beneficiază de aceste vacanțe pot alege dintre stațiunile Amara, 1 Mai, Buzinaș, Bălțătești, Căciulata, Felix, Covasna, Geoagiu, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia, Moneasa, Olănești, Pucioasa, Saturn, Sovata, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Vatra Dornei și Eforie Nord.

Loredana Ciot, purtător de cuvânt în cadrul Casei Județene de Pensii Suceava, a declarat că persoanele beneficiare ale unui bilet de tratament se pot prezenta la sediul firmei instituției cu biletul de trimitere formular în regim special de la medic, precum și cu buletinul de identitate și cuponul de pensie aferent lunii iulie 2014. La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului.

Pensionarii suceveni vor mai beneficia de încă șapte serii, în care se vor acorda aproape 2 mii de bilete de tratament balnear până la sfârșitul anului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.