Luni, trei suceveni au fost prinși de un echipaj al poliției de frontieră Rădăuți în timp ce încercau să treacă granița cu țigări de contrabandă în valoare de 72.000 lei. Echipa de intervenție care a ajuns la fața locului a fost însoțită de câinele polițist Nod.

 

La vederea echipajului poliției de frontieră cei trei bărbați au încercat să scape de oamenii legii, fugind și abandonând colectele voluminoase. La faţa locului au fost descoperite mai multe colete cu ţigări care împreună cu persoanele au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
Astfel, în urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 7.200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare totală de 72.000 lei.

În cele din urmă au fost reținuți și identificaţi ca fiind Ionuţ N., de 19 ani, Nicolae G., de 20 ani şi Ioan S., de 20 ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Suceava.

Au fost anunțate, de asemene, şi autorităţile de frontieră ale statului vecin.

Într-un comunicat al Poliției de Frontieră se precizau următoarele: „În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, pe numele celor trei bărbaţi a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.