Vineri, 14 iunie, ]n jurul orei 00.10, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un echipaj al Poliţiei Locale a mun. Suceava, despre faptul că a reţinut o persoană care a sustras din magazinul „Profi” de pe strada Nicolae Bălcescu.

          La data de 13.06.2019, în jurul orelor 23.15, în incinta magazinului au intrat trei tineri de etnie rromă, iar doi dintre aceştia au sustras fiecare câte o sticlă de votcă de 250 de ml, pe care le-au  introdus în buzunarele de la pantaloni. După ce au sustras sticlele, cei trei au părăsit magazinul prin dreptul casei de marcat, iar în momentul în care s-a declanşat alarma, cei trei au fugit din magazin, fără a fi opriţi de agentul de pază sau de ceilalţi angajaţi.

          La orele 00.10, unul dintre cei trei  tineri a revenit în magazin, de unde a cumpărat o sticlă de suc, moment în care a fost recunoscut de agentul de pază, în urma vizionării imaginilor video de la momentul comiterii faptei. În continuare agentul de pază a anunţat un echipaj al Poliţiei Locale Suceava care se afla în zonă, care la rândul său a sesizat Poliţia mun. Suceava despre cele întâmplate.

          Cu ocazia legitimării persoanei în cauză, s-a stabilit că tânărul are vârsta de 15 ani și este localnic. Acesta a declarat faptul că nu a sustras nici un bun din magazin şi că persoanele care au sustras sticlele cu băuturi alcoolice din magazin sunt ceilalți doi băieți, de 15 ani, din mun. Suceava.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la 27,54 lei.

           În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.