Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, au intervenit miercuri, 24 mai, în jurul orei 17:00,  în urma unui grav accident rutier produs la ieşire din comuna Buneşti, spre Fălticeni (E85).

Potrivit unui comunuicat al ISU „Bucovina” Suceava, în urma coliziunii dintre un camion şi un autotren au rezultat trei victime încarcerate (două în camion şi una în autotren).
Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu operaţiunile de extragere a victimelor. Ulterior, acestea au fost preluate de paramedicii SMURD şi de personalul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor.
Cele trei victime (trei bărbaţi de 34, 38 şi 63 de ani), conştiente, dar cu traumatisme grave, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.
În accident a fost implicat şi un al treilea autovehicul (un autoturism), dar şoferul acestuia a refuzat să fie consultat medical şi transportat la spital.