Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava a depistat luni, 8 februarie 2016, în jurul orei 18:00, pe raza localităţii Ipoteşti, trei bărbaţi din Dumbrăveni, care ofereau spre vânzare articole vestimentare inscripţionate cu numele unor mărci renumite şi care erau susceptibile de a fi contrafăcute.

Cei trei bărbați, cu vârsta de 23, 24 şi respectiv 42 de ani, se deplasau în mai multe zone ale localităţii cu scopul de a comercializa articolele de îmbrăcăminte care se aflau în portbagajul mașinii.
În portbagajul maşinii au fost găsite un număr de 42 de articole vestimentare ( șapte costume, 24 de cămăşi, 11 perechi pantaloni).
În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.
Bărbații au fost reținuți, împreună cu articolele vestimentare găsite asupra lor, în serviciul specializat din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.