Potrivit unui comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Rotariu Cristian-Dănuț, Ioancă Marius și Bobolocu Irinel-Iulian, pentru săvârşirea infracţiunii de „contrabandă în formă agravantă”.

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi, în data de 30.11.2014, au observat un mijloc de transport cu număr de înmatriculare specific Italia care a ieşise dintr-un garaj aflat în curtea unui imobil din localitatea Siret, judeţul Suceava şi care se deplasa către centrul oraşului Siret. Polițiștii au pornit în urmărirea autovehiculului, existând suspiciunea că acesta era utilizat pentru a transporta țigări.

„Cu ocazia efectuării controlului asupra autoturismului s-au observat după scoaterea tuturor scaunelor, faţă şi spate, precum şi a mochetei de pe podul pedalier, din faţă până în spate, patru modificări aduse podului pedalier în caroserie, prin decuparea acestuia. În aceste locaşuri au fost observate mai multe pachete de ţigări marca Viceroy, având aplicate timbre fiscale de Ucraina. În urma extragerii tuturor pachetelor de ţigări, din cele patru locaşuri şi inventarierii a rezultat cantitatea totală de 2.990 pachete de ţigări marca Viceroy, având aplicate timbre fiscale de Republica Ucraina”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit comunicatului, în cauză s-a instituit măsura asiguratorie a sechestrului asupra autoturismului precum şi asupra sumei de bani identificate în posesia inculpatul Bobolocu Irinel-Iulian, respectiv asupra sumei de 4.300 lei, în vederea acoperirii prejudiciului cauzat prin săvârșirea faptei, iar dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Rădăuţi.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.