Urmare la fișa de eveniment transmisă de Poliția municipiului Rădăuți la data de 16.07.2021, referitoare la apelul S.N.U.A.U. 112 prin care se sesiza o bătaie în care sunt implicate mai multe persoane, în urma probatoriului administrat în cauză, au rezultat indicii cu privire la comiterea altor fapte în legătură cu evenimentul, sens în care s-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracțiunile prev. de art. 371 din Codul penal, 193 alin. 2 din Codul penal și art.206 alin. 1 din Codul penal.

Prin ordonanța organului de cercetare al poliției judiciare, confirmată de procuror, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspecții  S. sub aspectul comiterii a două infracțiuni prev. de art. 193 alin. 2 și infracțiunea prev. de art. 371, cu aplicarea art. 77 lit. a și 38 alin. 1 din Codul penal,  I. sub aspectul comiterii unei infracțiuni prev. de art. 193 alin. 2 și infracțiunea prev. de art. 371, cu aplicarea art. 77 lit. a și 38 alin. 1 din Codul penal și  B. sub aspectul comiterii unei infracțiuni prev. de art. 193 alin. 2 și infracțiunea prev. de art. 371, cu aplicarea art. 77 lit. a și 38 alin. 1 din Codul penal.

De asemenea, având în vedere modul și împrejurările de comitere a faptei (loc public, oră târzie, vecini alertați și indignați de zgomotul produs, număr mare de persoane implicate în altercație, mijloace folosite pentru agresiuni ) precum și consecințele produse (tulburarea ordinii și liniștii publice ), față de cei trei suspecți s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

S-au constituit escorte, suspecții urmând să fie conduși și introduși în arestul I.P.J. Suceava.

La data de 22.07.2021, suspecții urmează să fie prezentati procurorului de caz, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.