Vineri, 27 septebrie,  cadrele Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul S.I.C.E., sprijiniți de lucrători din cadrul I.J.J. Suceava, au desfăşurat o acţiune pe linia deţinerii şi comercializării ţigaretelor de provenienţă extracomunitară, sens în care au efectuat mai multe verificări pe raza mun. Fălticeni, cât şi la diferite puncte de lucru ale unor societăţi comerciale sau a altor entităţi care aveau ca obiect principal vânzarea produselor alimentare şi nealimentare.

Urmare a acestor verificări, polițiștii au desfășurat activități specifice care au dus la descoperirea şi prinderea în flagrant a unui număr de 3 persoane, respectiv: C. R., de 49 ani, G. G., de 39 ani și F. M., de 32 ani, toți din mun. Fălticeni, în timp ce deţineau sau comercializau ţigarete de provenienţă extracomunitară, sens în care au fost întocmite tot atâtea dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de „contrabandă”.

Întreaga cantitate de 11.720 bucăți țigarete de provenienţă extracomunitară identificată a fost indisponibilizată, urmând ca în cadrul acestor cauze penale să fie calculate sumele cu care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat, pentru ca ulterior să fie dispuse măsuri asiguratorii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.