Jocurile de tip păcănelele au ajuns să fie extrem de populare și prezente în toate cazinourile clasice și online. Asta se datorează modului simplist de practicare. Oricine poate apăsa un buton sau să acționeze o manetă pentru a pune în mișcare tamburii. Rezultatul este afișat instant pe ecran, totul fiind lăsat în voia hazardului.

Totodată, jocurile de tip slots (așa cum se știu sub denumirea oficială) sunt colorate, au diferite teme, au muzică antrenantă și sunt distractive.

Ce este un slots / un joc de tip păcănele? Este un aparat de joc de noroc cu trei sau mai mulți tamburi pe care sunt afișate diferite imagin. Aceștia se rotesc independent, iar câștigul este influențat de imginile rezultate după ce tamburii s-au oprit. Acest gen de aparat este foarte popular în cazinouri și „săli de joc”, asigurând o mare parte din veniturile acestora.

Odată cu avansul tehnologic și dezvoltarea internetului, au apărut păcănelele online. Jocurile de tip slots au fost foarte ușor de replicat în mediul virtual, chiar venind la pachet cu o varietate de jocuri pe diferite tematici. Păcănelele din online păstrează același succes în rândul practicanților și iubitorilor de jocuri de noroc în formă clasică.

Așa cum spuneam, varietatea jocurilor de tip slot reprezintă un avantaj, lucru ce a dus la creșterea jocurilor în popularitate. Au fost remarcați și câțiva producători de astfel de jocuri, printre care și Novomatic. Acesta este un furnizor de servicii și jocuri pentru industria jocurilor de noroc. Din portofoliul său nu lipsesc jocurile de tip slots, iar mai jos aveți trei dintre cele mai practicate.

Magic 81 este un joc clasic cu fructe ce oferă 81 de șanse incredibile de câștig! Este un cocktail proaspăt de fructe ce abia așteaptă să se rotească. Un super simbol este pus la dispoziția jucătorilor: Magic 81. Dacă acesta apare pe role, căștigul tău este multiplicat de 8 ori. Magic 81 Lines înseamnă 4 role care contribuie la câștig, cu toate cele 81 de linii active, având un RTP de 95,06%.

Ne place faptul că jocul este disponibil și în limba română. Îți poți selecta valoarea mizei în monede începând de la 0,10/linie și poți ajunge până la 50/linie.

Book of Atlantis, în traducere Cartea Atlantidei, dezvăluie misterul mult căutat pentru câștiguri impresionante. Trei sau mai multe simboluri de carte pot oferi 10 rotiri gratuite. Nu încercați să jucați din prima la mize mari, ci să creșteți treptat valoarea pariurilor. Profitați de bonusurile cazinourilor. Este un bun prilej de a vă familiariza cu jocul.

Un alt joc care se bucură de success este Sizzling Gold, un joc reeditat după Golden Seven. Are 5 coloane fixe. Toate plățile sunt pentru câștiguri de la stânga la dreapta pe linii (fixe), cu excepția STAR și ȘAPTE. Simbolurile Scatter se plătesc în orice poziție. Câștigurile Scatter se adaugă la câștigurile de linie.

Acestea fiind spuse, jucați responsabil!

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.