La 19.05.2020, ora 00.30, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, a oprit pentru control, în comuna Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat de 55 ani, din municipiul Suceava.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool în aerul pur expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

           La 19.05.2020, ora 14:10, o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti, a fost sesizată despre faptul că, pe raza satului Bănești, comuna Fântânele a avut loc o tamponare, iar conducătorul celuilalt autoturism pare a fi sub influența alcoolului.      

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier, o femeie de 39 de ani din comuna Fântânele şi un localnic de 53 de ani.

Întrucât conducătorul auto de 53 de ani emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

 La 19.05.2020, ora 20:57, o patrulă din cadrul Poliției oraşului Cajvana, a oprit pentru control pe un drum comunal din localitate autoturismul condus de un localnic de 30 de ani.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul de 30 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0, 16 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.