Din nefericire, nu mai puțin de trei incendii au fost înregistrate joi, 3 septembrie, pe raza județului Suceava.

Casa unui localnic din comuna Găinești a ars în proporție de 80 %,  Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii, intervenind cu patru autospeciale pentru stingerea focului. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit produs de la un conductor defect. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, pompierii reușind să salveze cele două case învecinate, precum și păduricea din apropiere.

Un cablu defect a provocat un incendiu și în orașul Milisăuți, trei gospodării fiind afectate. 30 de localnicii au dat și ei o mână de ajutor, încercând să stingă focul alături de pompierii militari. Dezvoltarea și propagarea incendiului a fost favorizată de două butelii care au explodat, accidentul nefiind soldat cu victime.

Conform datelor primite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava, a fost înregistrată o sesizare despre o autoutilitară care arde în zona pieței angro din cartierul Burdujeni. Aceasta aparținea unei societăți comerciale din Vatra Dornei. La sosirea pompierilor, partea din față era în flăcări, existând pericolul de propagare la întregul autovehicul şi la altele trei ce se aflau parcate în imediata apropiere. Nici de această dată nu au fost înregistrate victime, pompierii reușind să își facă meseria în cel mai bun mod posibil.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.