Trei incendii au avut loc in judetul Suceava incepand de duminica dupa-amiaza si pana luni dimineata. Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Siret au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei familii din comuna Mihăileni, judeţul Botoşani. Un alt incendiu a fost semnalat in comuna Putna, unde a ars doar un stog cu fan, iar cel de-al treilea incendiu s-a declansat putin dupa miezul noptii de duminica spre luni , la Vadu Moldovei.

În sprijinul militarilor din Siret au intervenit şi patru lucrători de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Mihăileni. La sosirea echipajelor, ardeau violent două anexe gospodăreşti, construcţii corp comun din lemn, cu învelitoare din azbociment, existând pericolul de propagare la casa de locuit. Au ars acoperişul construcţiei corp comun, ce îngloba adăpostul de animale şi şura, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, circa 5 tone de plante furajere, 8 metri cubi lemn de foc, un motoscuter şi utilaje agricole. Flăcările au degradat planşeul adăpostului de animale, pe 30 de metri pătraţi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spaţii deschise lăsat nesupravegheat. Incendiul a fost lichidat la ora 19:15, iar pompierii au salvat locuinţa proprietarului.

Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Putna, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei familii din comuna Putna. La sosirea echipajelor, ardea un stog de fân, existând pericolul de propagare la casa de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 20:30. Au ars circa două tone de fân.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un foc deschis în spaţii deschise lăsat nesupravegheat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii militari au salvat casa de locuit.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Moldovei, au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei familii din comuna Vadu Moldovei. La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unei anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la două case de locuit. Incendiul a fost lichidat la ora 2:00 A ars acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii militari au salvat cele douîă locuinţe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.