Hoţii au spart două autoutilitare din care au furat aparatură electronică, în cursul nopţii trecute.

Marţi dimineaţă, în jurul orei 07.57, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Rădăuți, a sesizat poliția despre faptul că în noaptea de 17/18 martie, prin spargerea unui geam de la o autoutilitară, parcată pe strada Petru Rareș din localitate, autori necunoscuți au sustras un mp3 player.

Ulterior, în jurul orei 08.11, tot prin “S.N.U.A.U. 112″, un alt bărbat de 38 de ani, din comuna Dornești, a sesizat faptul că, prin același mod, autori necunoscuţi, au sustras din altă autoutilitară, parcată pe strada Iacob Zadik din localitate, un radio casetofon și un DVD portabil.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

O a treia sesizare a fost făcută la orele 08.00, de o femeie de 32 de ani, din municipiul Suceava, care a reclamat că în aceeaşi noapte, persoane necunoscute au sustras o staţie de emisie recepţie şi o antenă din autoturism.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat autoturismul, parcat pe B-dul 1 Decembrie 1918, având portierele dezasigurate, iar încuietorile şi geamurile nu prezentau urme de forţare.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.