Vineri, 7 iunie, în jurul orei 18.30, un tânar de 26 de ani, din municipiul Suceava, conducea un autoturism marca Mercedes-Benz pe o stradă din localitatea Păltinoasa, dinspre Suceava spre Gura Humorului.

La un moment dat, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers față de mașina din fața sa, dar și pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, acesta s-a izbit cu mașina în autoturismul, marca Audi, din fața sa.

Autoturismul marca Audi era condus de către o tânără în vârstă de 25 de ani, din comuna Santa Mare, județul Botoșani. În urma impactului, mașina tinerei a fost proiectată în autoturismul marca Volkswagen din fața sa. La volanul Volkswagen-ului se afla un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Adâncata.

Autoturismul marca Volkswagen era oprit la trecerea pentru pietoni, pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 24 de ani, din municipiul Botoșani, pasageră pe scaunul dreapta față în autoturismul marca Audi, a fost rănită ușor. Aceasta a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale.

Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele tuturor fiind negative. Celor trei li s-au recoltat mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.